top of page

Връщане и замяна

ЗАМЯНА 

Доставката в двете посоки се поема от страна на клиента.

Процедура:

 

 1. Трябва да ни уведомите предварително, че желаете да извършите замяна на email - sneakerbrosbg@proton.me

 

  •  Моля, не изпращайте пратка към нас преди да сме потвърдили, че можем да извършим замяна. 

*Sneakerbrosbg не се задължава да заменя продукти, които не могат да бъдат заменени поради липса на наличност от желаните продукти!

 

 2. Трябва да изпратите пратката до адреса, който е уговорен при свързването с нашия екип.

  •   Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас.

Заменяме само продукти, които отговарят на следните изисквания:

 

* Продуктът не е носен или пран

* Продуктът не е повреден и няма дефекти

* Продуктът се връща в оригиналната опаковка, заедно с всички етикети, по начин, по който е бил получен.

 

  • Моля, имайте предвид, че изпращането на новата пратка се случва в рамките на 3 дневен срок след обработката на върнатата пратка.

 

ВРЪЩАНЕ

 

Доставката се поема от страна на клиента.

Процедура:

 

 1. Трябва да ни уведомите предварително, че желаете да върнете артикули с цел възстановяване на сумата на email - sneakerbrosbg@proton.me

 

 

 2. Трябва да изпратите пратката до адреса, който е уговорен при свързването с нашия екип.

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗП. След проверка в срок от 14 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.

 

Изисквания за двете процедури:

 

 1. Замяната или рекламацията да се случат в 14-дневен срок от датата на получаване на пратката.

 

2. Продукти, подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи целостта им.)

 

3. Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас в срок от 3 работни дни с пощенски паричен превод. За получаването на паричен превод в офиса на куриера ще Ви изискат единствено лична карта. При неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано.

лого.png
bottom of page